Eline Spreekt

Deze app is een spraakcomputer voor de iPad. Met de app kun je een overzicht van tegels maken met afbeeldingen, tekst en geluid. Door een tegel aan te raken wordt de tekst uitgesproken.

Het is hierbij mogelijk zelf een indeling van de tegels te maken en het geluid in te spreken. Het is ook mogelijk de tegels zo in te delen dat je de tegel een onderwerp geeft, er op drukt en dan komt op een aantal onderliggende tegels. Waarbij een van die tegels uitgesproken kan worden. Je maakt bijvoorbeeld een tegel 'familie' en maakt daaronder tegels met 'papa', 'mama', 'oma', 'opa'.

Je kunt ook een 'tekst naar spraak' tegel maken. Bij het aanraken van deze tegel kom je op een scherm waarop tekst ingetypt en uitgesproken kan worden.

De app bestaat uit een gebruiks- en beheermodus. Dit maakt de app erg overzichtelijk. Daarnaast is het gebruik in zowel de gebruiks- als beheermodus makkelijk en intuitief.

Prijs: Eline Spreekt werkt met een abonnement:
Een abonnement van 3 maanden kost 34,99 euro, voor 12 maanden 99,99 en 5 jaar 399,99. Een proefabonnement en zorgprofessional abonnement zijn gratis (er wordt om motivatie gevraagd)


Onderwerpen

Communicatie, iOS, Kinderen, Sociaal functioneren

Onderwerpen

Platform